TUOTTEET

KATEMATERIAALIT

Tarjoamme asiakkaillemme kotimaisia Katepal Oy:n valmistamia kumibitumikermejä, sekä Katepal Green tuotteita. Lisäksi urakointipalveluidemme kautta on mahdollista saada Katepalin laadukkaita kattoratkaisuja, kuten katelaattoja, liimattavia kermejä, kolmiorimakatteita sekä hitsattavia kermejä.

Katepalin kattolaatat ovat erinomaisen kestäviä ja joustavia materiaaleja, jotka taipuvat helposti reunojen ja taitteiden teossa, mikä helpottaa niiden asentamista. Lisäksi Katepalin kattolaattojen repimislujuus on huomattavasti parempi kuin aikaisempien materiaalien.

Katepalin kattolaatat ovat myös joustavia ja kestäviä kylmissä olosuhteissa, mikä säästää materiaalia ja antaa enemmän joustavuutta asennusaikojen valinnassa.

SBS-kumibitumi on erittäin kestävä ja pitkäikäinen materiaali, joka kestää hyvin niin mekaanisia kuin kemiallisiakin rasituksia. Katepalin kumibitumista valmistetut kattolaatat ovat erittäin edullisia ja niiden kestoikä on yli kaksinkertainen tavalliseen bitumikatteeseen verrattuna. Katepalin kattolaattojen pinnan karheus varmistaa lumen pysymisen katolla ja vähentää lumiesteiden tarvetta.

Suosittelemme siksi valitsemaan Katepalin materiaaleista valmistetun katon, joka on yhtä edullinen kuin tavallinen materiaali.”

Pystymme tarjoamaan myös todella kattavan peltikatevalikoiman kotimaisen Weckmanin tuotteilla.
Valittavanasi on yli 200 vaihtoehtoa kaikkeen peltikattorakentamiseen.

KATEPAL KATRILLI

SuperKatrilli-sävykate laajentaa kattolaattojen valikoimaa. Vaihtoehtoja löytyy moneen eri makuun.

KATEPAL JAZZY

Perinteisten yksiväristen laattojen rinnalla Jazzy-sävykate laajentaa kattolaattojen valikoimaa ja käsitettä ratkaisevasti. Vaihtoehtoja löytyy moneen eri makuun

KATEPAL FOXY

SuperFoxy on kattolaattojen kärkeä! Uusi laattamuoto, jolla on perinteinen, kaunis ulkonäkö.SuperFoxy on Katepal-uutuus, joka on valmistettu samasta ammattimaisesta materiaalista kuin kaikki muutkin Katepal-kattolaatat eli SBS-kumibitumista.

KATEPAL ROCKY

SuperRockyn uudenlainen leikkaus- ja ladontatapa sekä kiviaineksen mattapintainen sävytys tarjoavat katollesi uudenlaista moni-ilmeisyyttä. SuperRocky sopii mainiosti mihin tahansa ympäristöön ja mihin tahansa taloon.

KATEPAL CLASSIC KL

Perinteinen yksivärinen kattolaatta. Värit: punainen vihreä ruskea harmaa musta

KATEPAL GREEN KATEMATERIAALIT

Katepal Green on ratkaisu jolla pienennät rakentamisen hiilijalanjälkeä. Tuoteperheen tuotteet vastaavat täysin tavanomaisia bitukermejä teknisiltä ominaisuuksiltaan, mutta tuotteissa on käytetty uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja ja ne on valmistettu käyttäen 100%:sti uusiutuvaa vihreää sähköä.

Katepal Greenin verkkosivuilta saat selville rakennuskohteesi hiilipäästövähennyksen katon osalta kun toteutuksessa käytetään Katepal Greenin tuotteita. Laskuriin pääset tästä.

TopTite 3° Green

TopTite 3° Green on SBS-kumibituminen tiivissaumakate, joka ei vaadi allensa erillistä aluskermiä. Tuotteen minimikaltevuus on 1:20 (3 astetta). Tuotteen yläpinnassa on 10 cm liimasauma ja 5 cm naulausalue ja alapinnassa on 15 cm liimausalue.

SuperBase Grip Green

Taipuisa ja murtumaton SuperBase Grip Green -aluskermi on SBS-kumibitumia ja sen molemmissa pinnoissa on tiiviit itseliimautuvat liimareunat. SuperBase Grip Greenin varassa katto voi vaikka talvehtia ennen pintakermin asennusta.

Tupla Green

Katepal Tupla Green on hitsattava yksikermikate. Tuplan tukikerroksena on lasikuituvahvistettu polyesterihuopa, ja se on valmistettu sitkeästä SBS-kumibitumista. Kermin yläpinta on päällystetty värillisellä pintasirotteella. Tuotteen alapinnassa on kauttaaltaan hitsobitumi, jonka päällä on ohut, poishitsattava muovikalvo.

K-PS 170/5000 Green

K-PS 170/5000 Green on hitsattava monikermikatteiden pintakermi. Sen tukikerroksena on polyesterihuopa, ja se on valmistettu sitkeästä SBS-kumibitumista. Kermin yläpinnassa on värillinen pintasirote. Tuotteen alapinnassa on kauttaaltaan hitsobitumi.

K-MS 170/4000 Green

K-MS 170/4000 Green on hitsattava tuoteluokan kaksi (TL2) aluskermi. Se on valmistettu SBS-kumibitumista ja sen tukikerroksena on polyesterihuopa. Tuotteen alapinnassa on kauttaaltaan hitsobitumi ja yläpinnassa hieno hiekka.

K-TMS 170/3300 Green

K-TMS 170/3300 Green on raitahitsattava tuoteluokan kaksi (TL2) paineentasauskermi. Se on valmistettu SBS-kumibitumista ja siinä on tukikerroksena polyesterihuopa. Tuotteen alapinnassa on hitsobitumiraidat ja yläpinnassa hieno hiekka.

K-MS 170/3000 Green

K-MS 170/3000 Green on kuumabitumilla liimattava aluskermi. Se on valmistettu SBS-kumibitumista ja siinä on tukikerroksena polyesterihuopa. Tuotteen ylä- ja alapinnassa on hieno hiekka.

KATTOTURVATUOTTEET

Kattoturvatuotteiden luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää turvallisen työskentelyn ja katon huollon kannalta.

Kattoturvatuotteet ovat olennainen osa nykyaikaista rakentamista ja remontointia, ja niitä tarvitaan esimerkiksi nousutikkaiden, lapetikkaiden, kattosiltojen ja lumiesteiden muodossa.”

Tuotteita ei löytynyt.

KATTOTARVIKKEET

Tarjoamme kokonaisvaltaisen valikoiman kattorakentamisessa tarvittavia tiivisteitä, tarvikkeita ja materiaaleja, joten saat meiltä kaiken tarvittavan kattoprojektisi toteuttamiseksi.

Tuotteita ei löytynyt.